dieren zoeken een baasje:  reageer hier alleen wat te maken heeft met deze pagina 

om u advertentie goed te kunnen plaatsen vul in het berichten balkje in het advertentie pagina ook u woonplaats en advertentie en eventueel ook u website vul ook de naam in om welke huisdier het gaat en als laatste stuur u foto van u huisdier in een bijlage naar countrykoos44@gmail.com dan komt alles goed

Het Spaanse asiel Odena gaat per 1 januari 2017 sluiten. Dit betekent dat alle 79 honden die nu nog in het asiel zitten, voor 1 januari een baasje moeten hebben, of tijdelijke opvang.

Het doel van deze crowdfundingactie is om zoveel mogelijk geld te verzamelen om een snelle adoptie of opvang voor deze 100 honden mogelijk te maken. Voordat een hond geadopteerd kan worden, moeten er eerst kosten gemaakt worden qua inentingen, chippen. transport etc....Iedere euro is dus nog steeds hard nodig!

Het ingezamelde geld zal op verzoek worden overgemaakt aan Miranda van Blitterswijk (neemt samen met haar vriend Roger de dagelijkse gang van zaken in het asiel waar) of aan stichting Voluntarios Itinerantes.

Help de honden van Odena
Deel, adopteer of doneer!
Wilt u helpen, kijk dan op www.odena.nl of doe een donatie op:
http://www.dreamordonate.nl/7807-red-...

Op de donatiepagina van Asiel Odena kunt u ook meer informatie vinden over de redenen waarom het asiel moet sluiten en wat er de komende weken, tot 1 januari a.s. nog moet gebeuren om de honden te redden. Helpt of denkt u mee? Alle hulp is welkom.

Het team en vrijwilligers van Asiel Odena

 

Pip is een energieke dame van net een jaar oud, en heeft naast haar lichamelijke beweging ook wat 'denk-werk' nodig. Ze volgt op dit moment een cursus praktijk-speuren en dit vind ze helemaal geweldig en ze is er ook echt heel goed in. Ook apporteert ze graag.
Ze is erg slim, en pikt dingen snel op. Ze kent alle basis-commando's. Maar er zou nog zoveel meer uit haar gehaald kunnen worden!

Naar mensen die ze goed kent is ze een blij, aanhankelijk lieve hond.
Ze kan goed met katten, en ook kan ze goed met andere honden.

Kant en klaar hondje zou je denken....

Nee, pip draagt ook onzekerheden in haar rugzakje op haar schouders mee, en het valt niet mee iemand te vinden die haar hier op een juiste manier in kan begeleiden.

Voor Pippi word een baasje gezocht die op een rustige manier leiding kan geven, en haar kan helpen haar onzekerheden te overwinnen.

Voor meer informatie  mail de adverteerder

 

hond Prijs
Pip € 125

Al 4 jaar in de kennel.

Wie geeft eindelijk een mand

en een toekomst?

 

db107777-3.jpg

Toby is 1 jaar oud. We hebben geen achtergrond informatie omdat hij maar 3 dagen bij zijn laatste eigenaar heeft gezeten.

Toby is in onze opvang een zeer actieve en vrolijke jongen. Hij is gek op spelen en dit doet hij het liefst een groot deel van de dag. Hij is graag buiten om samen met zijn baas te ravotten. Toby heeft nog niet geleerd hoe hij ingehouden moet lopen dus hij trekt aan de riem.

Toby kan soms onzeker reageren op nieuwe situaties, vreemde mensen en voor hem onbekende geluiden. Hij heeft altijd even tijd nodig om wat vertrouwen te krijgen. Jij als baas kan hem hier goed bij helpen door hem bijvoorbeeld iets lekkers te geven in een spannende situatie. Zo maakt hij namelijk een leuke klik met wat voor hem eigenlijk spannend is.

Toby is een echte stuiterbal als hij zijn energie niet goed kwijt kan. We zoeken voor hem iemand waar hij veel ruimte heeft. Een huis met een erf zou voor hem een droom plekje zijn. Lekker ravotten op het erf en 's avonds warm in huis bij zijn baas op schoot. Een andere situatie zou ook kunnen passen bij Toby maar dat moet dan wel een actieve baas zijn met veel tijd.

Voor Toby zou het heel fijn zijn om op cursus te gaan zodat hij nog wat dingetjes bij kan leren. Hij is 1 jaar maar heeft nog niet zoveel begeleiding gehad in zijn leventje.

We weten niet of Toby bij andere dieren of kinderen kan. De verwachting is dat hij met oudere kinderen die tegen een stootje kunnen goed samen kan. Bij Toby moet het alleen zijn nog worden opgebouwd.

Heeft u veel tijd en u zoekt een energiek maatje? Dan is wellicht Toby de juiste match.

Deze hond is sinds 8 september voor een periode van 8 weken betrokken bij een project van Dutch Cell Dogs. Vanaf 7 november zal deze dus pas herplaatsbaar zijn.

--> Bij interesse in Toby willen wij u vragen om het "Aanmeldformulier Hond" in te vullen. Dit kunt u vinden op onze website onder het kopje "Asieldieren".

 

ik ben Geboren op

16 oktober 2007

 

en Ik zoek een leuke en ervaren baas als maatje en om heerlijk mee te wandelen!

 

Mijn naam is Casper, ik ben geboren in Easterlittens. Van geboorte ben ik dus een Fries; zowel mijn vader als mijn moeder is een echte Stabij. Daar komt ook mijn karakter vandaan: trouw, moedig, rustig, vriendelijk, maar ook een tikje eigenwijs.Wat dacht je wat: ik laat me niet de kaas van het brood eten.

Ik hou van mensen en accepteer makkelijk nieuwe situaties. Leergierig ben ik ook, op mijn leeftijd (8 jaar) heb ik de laatste maanden nog allerlei nieuwe dingen geleerd, zoals komen op de fluit, niet trekken aan de lijn en wachten totdat je mag eten. En ook: samen rennen, spelen en leven met twee grote jachthonden.

Mijn gezondheid is uitstekend (ook al ben ik zonder stamboom), ik heb een prima conditie (ga elke dag naar het bos met mijn twee maatjes) en ik ben keurig op gewicht.Jaarlijks heb ik al mijn inentingen gehad. Mijn wekelijkse borstelbeurt vind ik altijd een feestje. Als je staart maar goed zit!

Voor iemand die van wandelen houdt, ben ik een uitstekend maatje. Heerlijk samen struinen door het bos of over het strand en daarna samen aan de thee!. Voor ruiters en mountainbikers heb ik geen belangstelling, geurtjes uitpluizen vind ik veel leuker. Qua uitlaten ben ik overigens flexibel hoor, als een dagje bos niet uit komt, dan ben ik tevreden met een rondje door jouw buurt. Ook in huis ben ik snel tevreden, ik lig graag aan je voeten of kom een aai halen. Ik bedel niet van nature, maar ja, als je steeds een koekje voor mijn neus houdt.....Ook ga ik graag mee in de auto (boodschappen doen of op stap). Als jij parkeert, ga ik lekker mensen kijken die voorbij komen. Ik kan prima alleen in de auto blijven. Thuis ben ik het liefst met iemand samen (dier, mens) als je weg bent, want alleen zijn is niet mijn hobby. Maar wees dan niet bang dat iemand dan zo maar binnen komt, want dat heb ik in de smiezen.

Samengevat: wie kan ik nog een aantal jaren plezier geven? Als je mij leuk vindt, kan ik op proef komen logeren. Ook kan mijn tijdelijke baasje je helpen mijn karakter te leren kennen, zodat we samen zo snel mogelijk veel plezier kunnen hebben.

Hoor ik gauw van je? Ik ben bereikbaar via caspervanasten@gmail.com.

Dikke poot van Casper

Rating: 2.9411764705882 sterren
102 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

vera schreuders
8 jaar geleden

hAI KOOS,
LEUK DAT JE DEZE WEBSITE BENT BEGONNEN.
HEEL MOOI WANT HEEL VEEL VAN DEZE HONDEN ZOEKEN EEN BAASJE

de gouden poot
8 jaar geleden

De tekst en fotos zeggen genoeg.

koos (vriendenclub koos en rimmie)
9 jaar geleden

bedankt esther voor het telaten weten we zijn blij dat eros weer een lieve baasje heeft en dat je blij bent met eros

Esther Dierkx
9 jaar geleden

Eros woont sinds zes weken bij ons. Wat een heerlijke hond. Ik wou dat hij al die jaren al bij ons was. Echt een hond om heel veel van te houden.

koos en rimmie
11 jaar geleden

bedankt rudozem street dog rescue dan kan ie van de site af

rudozem street dog rescue
11 jaar geleden

Ik wil even doorgeven dat Lennox geadopteerd is.